Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

виїзний профорієнтаційний захід під назвою «Місто майстрів» для дітей, які відпочивають у оздоровчому таборі «Маяк» с. Вільноандріївка

Дата: 19.06.2019 17:27
Кількість переглядів: 526

14 червня 2019 року фахівцями Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості було проведено виїзний профорієнтаційний захід під назвою «Місто майстрів» для дітей, які відпочивають у оздоровчому таборі «Маяк» с. Вільноандріївка.
Основна мета поїздки – це формування у молоді правильного вибору життєвого шляху.
В ході заходу обговорювалась формула вибору професії та подолання бар’єрів на шляху професійного визначення. Діти мандрували районами міста та змагались в знанні професій, у вправі «Крокодил», «Відгадай професію», де повинні відгадати , про представників яких професій йдеться в описі, малювали місто майбутнього. Запропоновані завдання спонукали їх бути активними. Під час спілкування вони задавали питання щодо улюблених професій: які обов’язки виконують представники цих професій? Якими якостями має володіти людина для ефективного виконання цих обов’язків? Яка потрібна освіта для тієї чи іншої професії? 
Закінчився захід вправою-дискусією «Хто потрібен нашому місту». 
- Уявіть собі, що ми - це місто. Ким би кожен хотів стати у нашому місті майстрів?
Обрані професії були записані на фліп-чарті, де звісно не знайшлося місця для професії двірника та прибиральника , але всі погодились, що без цих професій місто жити не може і їх потрібно поважати.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора