Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Cпеціалізована агропромислова виставка «АгроТехСервіс — 2020»

Дата: 20.01.2020 15:02
Кількість переглядів: 465

Фото без опису

11 по 13 лютого у виставковому центрі «Козак-Палац» (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-Б) відбудеться 19-а спеціалізована агропромислова виставка «АгроТехСервіс — 2020».

У рамках «АгроТехСервіс». презентуються товари та послуги, відбуваються конференції за участю представників бізнесу, освіти, науки, громадськості, проводяться майстер-класи та В2В-зустрічі.

У виставці «АгроТехСервіс - 2020» візьмуть участь більше 120 підприємств з різних регіонів країни: Запорізької, Дніпропетровської, Київської, Харківської, Кіровоградської, Миколаївської, Херсонської, Одеської, Черкаської, Вінницької областей.

Експозиції учасників традиційно демонструватимуть сільськогосподарську техніку та запасні частини; матеріали у сфері насінництва, рослинництва та селекції; добрива та засоби захисту рослин; послуги з транспортування, технології зберігання та упаковки продукції.

В рамках виставки «АгроТехСервіс - 2020» працюватиме спеціалізована експозиція «Будівництво в цивільному та аграрному секторі», яка об’єднає сучасні будівельні технології та обладнання, енергозберігаючі матеріали, котельне обладнання, швидкомонтовані конструкції та будівлі, системи охорони.

Ділова частина виставки:

IV спеціалізований аграрний форум «AgroPro», присвячений формуванню сприятливого середовища для експорту сільгосппродукції та продукції сільгоспмашинобудування. Організатор: Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, оснований на базі ЗТПП за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу. 11 лютого, великий конференц-зал

Семінари на теми: «Часник, реалії сезону 2019 року та секрети отримання стабільного прибутку у часниковому бізнесі», «Як заробити на гарбузах». Організатор: ТОВ «Чистий продукт». 12 лютого, великий конференц-зал

І Міжнародна науково-практична конференція «Підприємництво в аграрній сфері: глобальні виклики та ефективний менеджмент». Організатор: ЗНУ. 12 лютого, малий конференц-зал

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора