Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

РАЙОННИЙ ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ У ВІЛЬНЯНСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ

Дата: 26.02.2019 18:30
Кількість переглядів: 295

РАЙОННИЙ ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ У ВІЛЬНЯНСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ

В зв’язку зі збільшенням попиту на робочу силу, ростом вакантних посад на території району та з метою сприяти їх укомплектуванню Вільнянської районною філією Запорізького ОЦЗ 26.02.2019 у районному будинку культури та дозвілля було організовано та проведено Ярмарок вакансій, на якому 11 роботодавців представили більш ніж 50 вакансій для більше ніж 100 шукачів роботи – мешканців Вільнянського району.

Серед роботодавців, які прийняли участь: Вільнянська райдержадміністрація, ДУ «Кам’янська ВК (№ 101)», ДУ «Софіївська ВК (№ 55)», ДУ «Вільнянська УВП (№ 11)», ТОВ «Агропроінвест 08», ТОВ «НВП «Ріст», ТОВ «ВМЗ»,
 ТОВ «Вільнянський молокозавод», регіональна філія «Придніпровська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», Запорізька дирекція АТ «Укрпошта», філія «Тернівська» ТОВ СП «НІБУЛОН».

Представники кадрових служб підприємств мали змогу безпосередньо донести до своєї цільової аудиторії інформацію про наявні вакансії, умови працевлаштування, вимоги до кандидатів.

В свою чергу зареєстровані у філії безробітні та просто шукачі роботи отримали можливість напряму поспілкувались з роботодавцями, задати хвилюючі запитання, озвучити власні очікування та сподівання щодо конкретних пропозицій.

Звичайно, оцінювати результати такого заходу ще зарано, але за попередніми відгуками учасників можна зробити висновок про його позитивне сприйняття, корисний та стимулюючий до працевлаштування вплив на локальному ринку праці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора