Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

«Професійний орієнтир»

Дата: 05.03.2019 21:01
Кількість переглядів: 395

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ?????????µ???????????? ????????????????

Вільнянською районною філією Запорізького ОЦЗ продовжується плідна співпраця з новоутвореною Петро-Михайлівською громадою, шляхом залучення учнів ОКЗ ЗСО «Орієнтир» Петро-Михайлівської сільської ради та Дніпровського навчально-виховних комплексів до проведення інформаційно-консультативних заходів, спрямованих на підвищення, перш за все, рівня власної відповідальності старшокласників щодо вибору професійного майбутнього.

В рамках місячника профорієнтації «Професійний орієнтир» проведено спільний захід з представниками Софіївської ВК №55 старшим інспектором відділу по роботі з персоналом, майором внутрішньої служби Макаренко О. В. і курсантом Чернігівської академії Денисом Сиромятніковим, «Запорізьким вищим професійним училищем».

В ході зустрічі майбутнім випускникам було запропоновано безкоштовне навчання в Академії Державної пенітенціарної служби за напрямками: право, психологія,економіка.

Представниками «Запорізького вищого професійного училища» велика увага приділялась робітничим професіям та потребам в них на підприємствах міста та району.

Професійна орієнтація допомагає школярам свідомо вибирати майбутню професію, що має попит на ринку праці, надає можливість отримати гідне робоче місце і достойну заробітну плату, максимально повно реалізувати трудовий і духовний потенціал особистості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора