Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Допомога по безробіттю як трамплін для бізнесу

Дата: 12.04.2019 00:10
Кількість переглядів: 358

Безробіття — явище, безумовно, неприємне, однак це не вердикт. А якщо поглянути на проблему з іншого боку? Наприклад, як на шанс спробувати свої сили в бізнесі. Будуть потрібні лише ідея, реєстрація підприємцем і… трошки везіння. А ось фінансову підтримку можна отримати від служби зайнятості.

12 квітня у Вільнянській районній філії відбулося засідання комісії з питань одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності. На чергу денну винесено розгляд двох бізнес-планів:  «Бухгалтерські послуги»,  «Виготовлення та продаж м’якого морозива”

Захисту бізнес-планів передувало навчання безробітних в Одеському ЦПТО ДСЗ на курсах підприємницької діяльності в сфері малого бізнесу. Під час навчання безробітним було надано інформацію щодо ведення власної справи, розробки бізнес-плану, надання звітності та ін.

Після успішної презентації робіт члени комісії порекомендували директору філії видати наказ про надання допомоги по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності та побажали майбутнім жінкам-підприємцям успіхів у розвитку їхньої справи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора