Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

«Мати-героїня» Михайлівської об’єднаної територіальної громади

Дата: 20.05.2019 17:00
Кількість переглядів: 456

Фото без опису

Мати – це чарівне слово таїть в собі велич добра, любові і теплих спогадів. Немає на землі людини ближче і дорожче, ніж мама. Вона – берегиня сімейного затишку і гармонії.

6 травня 2019 року Указом Президента України № 190/2019 громадянці Андрєєвій Світлані Юліївні присвоєне почесне звання «Мати-героїня», особі, удостоєній почесного звання, вручено нагрудний знак та посвідчення до почесного звання встановленого зразка.

Відповідно до Закону України "Про державні нагороди" почесне звання України є державною нагородою і є вищою формою відзначення громадян за видатні заслуги перед Україною. Згідно з Положенням про почесні звання України, затвердженим Указом Президента України від 29.06.2001 р. №476/2001 почесне звання України "Мати-героїня" присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п'ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених в установленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей в сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.
Особлива увага при підборі кандидатур звертається на духовні, моральні та громадські якості осіб, які представлені для нагородження почесним званням України "Мати-героїня", та членів їх сімей, відсутність у них притягнень до кримінальної, адміністративної та дисциплінарної відповідальності, асоціальної поведінки, шкідливих звичок, а також їх відношення до праці, наявність позитивного авторитету сім'ї в громаді тощо.

Світлана Юліївна – багатодітна мати, яка народила та виховала п'ятеро дітей до восьмирічного віку, які є гарними, добрими, гідними громадянами нашої Батьківщини. У цій сім'ї навчалися діти чесності, порядності, відповідальності.

            Діти оточені материнською увагою,  материнською самовідданістю, повноцінним розвитком, здорові, гармонійно розвинуті особистості, громадяни Незалежної України.

Виконавчий комітет Михайлівської сільської ради, щиро вітає Андрєєву Світлану Юліївну та бажає невичерпного джерела життєвої енергії, сімейного благополуччя, щастя і добра на довгі роки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора