Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Міні-ярмарок вакансій від ТК «Економ Плюс»

Дата: 16.06.2019 00:03
Кількість переглядів: 310

12.06.2019 провели міні-ярмарок вакансій від мережі продуктових маркетів торгової компанії «Економ Плюс». Представляла компанію перед шукачами роботи менеджер з персоналу Анастасія Кабаченко.

На сьогодні у Вільнянську відкрито 2 магазини за адресами: вул. Соборна, 51 та вул. Зачиняєва, 23, які все ще потребують доукомплектування персоналом по деяким позиціям.

Наприклад, в міні-маркет на Зачиняєва, 23 потрібен керуючий магазином. Розглядаються кандидати, які здатні за період в 1-2 тижні опанувати стажування та зможуть виконувати адміністративні функції, які стосуються взаємодії із головним офісом, постачальниками, власним колективом, а також документального супроводження процесів, навчання та мотивації своїх працівників бути завжди готовими надавати клієнтам якісний сервіс з дотриманням високих стандартів корпоративної культури, яку, доречі культивують у кожного від керуючого до прибиральниці. Посада керуючого передбачає 5-денний робочий тиждень з 8:00 до 18:00. Заробітна плата складається з фіксованої ставки 9000 грн. + премії та бонуси за перевиконання досяжних планових показників.

В магазин за цією ж адресою також потрібна прибиральниця на 0,5 ставки (по 4 години в день на 5-ти денний тиждень).

Всі інші посади (заступник керуючого, охоронник, продавець продовольчих товарів) передбачають змінний графік роботи – 3 дні працювати, 3 відпочивати – режим роботи магазину з 8:00 до 22:00.

Із вакантних зараз є посада вантажника в магазин на Соборній, 51. Заробітна плата 420 грн. за зміну.

Також на обидва маркети потрібні заступники керуючого, які отримують оклад 420 грн. за зміну та продавці з окладом 370 грн.

Як вже зазначалось, окрім посадових окладів кожен працівник отримує бонуси та премії за перевиконання плану торгівлі, який встановлюється на кожен окремий магазин операційним відділом головного офісу. За словами А. Кабаченко його розраховують за складною формулою, в якій передбачено вплив багатьох факторів (географічне положення, сезонність, наявність конкурентів тощо) і за останній час не було випадків його невиконання.

Присутні шукачі роботи мали змогу отримати відповіді на численні запитання стосовно медичного огляду та наявності санітарної книжки, системи штрафів за порушення стандартів якісної торгівлі свіжою продукцією та корпоративної культури, якій окремо навчають, вважаючи однією із запорук успіху.

Кожен бажаючий мав змогу заповнити анкету кандидата та пройти індивідуальну співбесіду.

Дізнатися про деталі вакансій можна за посиланням http://bit.ly/2Wv9k08

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора