Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Будьте обережні під час відпочинку на водоймах

Дата: 20.06.2019 15:01
Кількість переглядів: 369

Всім відомо, відпочинок біля водойм позитивно впливає на здоров'я людини. Проте ігнорування заходів безпеки може обернутися трагедією.  

12.06.2019 р. о 17 год. 17  хв. до Служби порятунку надійшло повідомлення про те що  в природній водоймі поблизу села Новоселівка, Павлівської ОТГ Вільнянського району чоловік під час купання у водоймі пірнув під воду та не з’явився на поверхні.  

Під час огляду місця події фахівцями водолазного відділення Аварійно рятувального загону СП ГУ ДСНС України у Запорізькій області на дні водойми  було виявлено тіло загиблого чоловіка, 1985 року народження та вилучено на берег, слідчими органами поліції проводиться перевірка по даному факту.

Всім  відпочиваючим хотілося б нагадати, що зазвичай основними причинами лиха є порушення правил безпеки під час купання, користування непридатними плавзасобами, перебування на воді в стані алкогольного сп'яніння, залишення  без нагляду дорослих, самостійно купаючись дітей на  водоймах які зазвичай влаштовують  там небезпечні ігри.

Вільнянський РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області закликає всіх суворо дотримуватись елементарних правил безпеки на воді з головною метою – уберегти своє життя та життя своїх дітей.

 

Вільнянськитй районний сектор ГУ ДСНС України у Запорізькій області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора