Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Зустріч з ув’язненими, які звільняються з місць позбавлення волі найближчім часом з Кам’янської виправного колонії №101

Дата: 09.08.2019 12:46
Кількість переглядів: 373

08 серпня 2019 року відбулася зустріч з увязненими, які звільняються з місць позбавлення волі найближчім часом з Кам’янської виправного колонії №101. Зустріч проводилась за участю директора Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості Л.Величко, завідувача сектору профорієнтацїї Н.Прасолової, начальника безоплатної вторинної правової допомоги О.Бородіної, інспектора філії Державної установи «Центр пробації» в Запорізьуій області О.Балак та представників Благодійного фонду «Карітас Запоріжжя».

Вільнянська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості (разом з іншими соціальними службами району) тісно співпрацює з виправними установами.

Була надана інформація про систему роботи  філії, соціальні послуги, які надаються незайнятому населенню, зокрема тим, хто опинився в місцях позбавлення волі, про роботу кар’єрних радників.  Розглядались питання про потреби робітничих професій на ринку праці, стажування на підприємствах та в організаціях, організація оплачуваних громадських робіт та професійне навчання, перепідготовка та підвищення кваліфікації безробітних.

Було поставлено безліч запитань, які стосуються допомоги у працевлаштуванні, проходження стажування на підприємствах, професійного навчання та підвищення кваліфікації, розмірів матеріальних виплат у період безробіття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора