Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Збірна команда Михайлівської сільської ради Вільнянського району-бронзовий призер Всеукраїнських змагань

Дата: 12.08.2019 12:16
Кількість переглядів: 406

Завершились Перші регіональні Всеукраїнські змагання ГО ВФСТ ,,Колос,, серед збірних команд сільських і селищних рад на звання ,, Краще спортивне село України"!

 В місті Зеленодольськ Апостолівського району що на Дніпропетровщині. Участь у змаганнях прийняли понад 100 спортсменів з Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей. Відповідно регламенту змагання переможець та призери визначались за підсумками 5 кращих результатів з 7 видів спорту а саме ; волейболу , перетягування канату, міні-футболу, гирьового спорту, тенісу настільного, шахів та шашок. Запорізьку область гідно представила збірна команда Михайлівської сільської ради Вільнянського району, яка виборола ТРЕТЄ призове місце в загальнокомандному заліку. Наші спортсмени посіли наступні місця в шести видах спорту: волейбол – 3 місце,перетягування канату – 3 місце, шахи – 3 місце, шашки – 3 місце, настільний теніс – 2 місце,гирьовий спорт – 4 місце.Організація поїздки та забезпечення участі команди було за сприяння Михайлівської сільської ради та програмних коштів управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації. Вітаємо команду та мешканців громади з вагомим спортивним здобутком!

YesYesYesYes


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь