Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

семінар на тему: «Використання пального без ліцензії (до 31.12.2019), оновлене блокування ПН/РК, оренда землі, РКО»

Дата: 30.08.2019 19:18
Кількість переглядів: 300

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???µ???°?????°???µ???? ?°???????????????????»?????????? ?????·?????????? ???°?????????·???????? ???±?»???µ???¶?°?????????????????°??????

На виконання Концепції Державної цільової програми розвитку аграрного сектору економіки на період до 2021 року, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 30.12.2015 р. № 1437-р, Департамент агропромислового розвитку Запорізької облдержадміністрації спільно з Центром професійних бухгалтерів (Метелиця В.М.) організовує навчальні семінари серед аграрних підприємств.

Для керівників, бухгалтерів, юристів, кадровиків та економістів аграрного сектору підготовлено семінар на тему: «Використання пального без ліцензії               (до 31.12.2019), оновлене блокування ПН/РК, оренда землі, РКО».

Кожен з учасників отримає в подарунок оновлену Інструкцію з ліцензування зберігання пального зі зразками документів, Презентацію і запис вебінару «Паливний акциз. Зберігання пального» (в електронному вигляді)!

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

ДАТА, ЧАС ПРОВЕДЕННЯ

Запорізька обласна універсальна

наукова бібліотека

(м. Запоріжжя проспект Соборний, 142, поверх 5, зал семінарських засідань)

09 вересня, початок реєстрації 10.00,

семінар 11.00-15.00 (додатково виділяється час для надання відповідей на питання)

 

Запрошуємо представників підприємства прийняти участь у зазначеному семінарі та до 30.08.2019 року надати відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації інформацію щодо участі в даному заході на електронну адресу: apr_vln@ukr.net.

Програма семінару, умови участі та вартість, зміст Спеціального випуску у Додатках 1-тут!    2-тут!     3-тут!

Додаткова Інформація на сайті: http://www.cpau.kiev.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора