Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Ініціатива Мінрегіону: портал «Децентралізація» запустив рубрику «Запитання/відповіді». Дізнайтеся більше про реформу

Дата: 02.10.2019 12:45
Кількість переглядів: 277

Ініціатива Мінрегіону: портал «Децентралізація» запустив рубрику «Запитання/відповіді». Дізнайтеся більше про реформу

Комунікація сторін – важливий інструмент для якісного втілення спільного завдання. А якщо це завдання – децентралізація і реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади, комунікація набирає ще більшої ваги. Адже реформа стосується всіх і кожного – громадянина, місцевого самоврядування, вчителя, лікаря,  пожежника, всіх, кому важливо змінюватися самому і змінювати життя в своїх громадах – селах і містах. 

Тому за ініціативи Міністерства розвитку громад та територій портал «Децентралізація» підготував рубрику «Запитання/відповіді». Окрім відповідей на поширені запитання, які тут містяться, за допомогою рубрики кожен охочий може написати своє питання, яке його цікавить і у розумні терміни отримати відповідь. 

«Ми зацікавлені у зворотному зв’язку з громадами, їх мешканцями, з місцевим самоврядуванням. Адже орієнтуємося на результат. Для цього важливо отримувати від них зворотній зв'язок на наші плани і кроки, які впроваджуємо в рамках реформування місцевого самоврядування та децентралізації. Важлива їх думка і бачення вирішення того чи іншого питання, адже вони безпосередні провідники реформи. І налагодження подальшої більш тісної комунікації допоможе кожному бути ефективнішим у своїх рішеннях», - прокоментував заступник Міністра розвитку громад та територій В’ячеслав Негода.

Нагадаємо, Міністр розвитку громад та територій Альона Бабак заявила про наміри налагодити системну комунікацію з регіонами та громадами.

То ж рубрика «Запитання/відповіді» стала одним з перших кроків у побудові такої комунікації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь