Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Від захоплення в бізнес! Безробіття – нелегкий час для кожної працездатної людини

Дата: 04.10.2019 14:07
Кількість переглядів: 320

Безробіття – нелегкий час для кожної працездатної людини. Проте, більшість - не впадають у відчай, а сприймають його як нову сходинку у житті, мобілізують зусилля, активно починають шукати шляхи реалізації власних професійних знань, умінь, навичок.

Одним з яскравих прикладів успішної організації підприємницької діяльності за сприяння служби зайнятості є історія підприємця – Карпенко Марини із м. Вільнянськ. Досить приємним та знаковим в цій історії є той факт, що державна служба зайнятості залишила свій відбиток, дала поштовх, стимул до успішного бізнес-проекту.

Марина звернулася до центру зайнятості за допомогою у пошуку роботи в травні 2019 року. Серед послуг, які надає служба зайнятості, дівчину зацікавила можливість отримати одноразову допомогу для започаткування підприємницької діяльності. Після співбесід зі спеціалістами центру зайнятості, відвідувань семінару «Як розпочати свій бізнес» зрозуміла, що єдиним правильним рішенням для неї є відкриття власної справи. Закінчила курси з підприємницької діяльності, здобула необхідні знання. Успішно захистила бізнес-план у сфері надання перукарських послуг. У липні 2019 року отримавши одноразову виплату допомоги по безробіттю, Марина орендувала приміщення у центрі міста, у якому й відкрила власну перукарню «LOKON». Тут вона пропонує клієнтам всі види перукарських послуг. Працелюбність, креативність, високий професіоналізм надали можливість зробити бізнес успішним. Марина і надалі продовжує підвищувати свою кваліфікацію відвідуючи різноманітні семінари та тренінги, на яких знайомиться та опановує нові ідеї світу моди, що приваблює клієнтів різного віку.  Приклад людини, яка не опустила руки, втративши роботу, а навпаки: наполегливість та активна життєва позиція додають Марині оптимістичного настрою у розвитку власної справи.

Майбутнім підприємцям Марина радить: щоб стати успішним в сучасних умовах, необхідно вміти ставити чітку мету та проявляти наполегливість в її досягненні, бути чуйними, уважними, привітними до людей, адже це лежить в основі будь-якого успіху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора