Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

«Село співало й танцювало»

Дата: 16.10.2019 13:03
Кількість переглядів: 327

«Село співало й танцювало»

14 жовтня о 11-00 на площі біля Люцернянського будинку культури пройшли урочисті заходи з нагоди Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та святкування Дня села Люцерна.

Привітали мешканців та його жителів голова Михайлівської сільської ради Король Алла Миколаївна, староста Мелещенко Андрій Федорович та Настоятель Храму Петра і Павла отець Костянтин, які побажали жителям процвітання, а кожній родині –щастя достатку та добробуту.

Спочатку концертної програми мешканців вітали народний самодіяльний аматорський фольклорний колектив «Богатиряни» (керівник Пономаренко Марія).

Від щирого серця та з великим задоволенням творчі колективи та окремі виконавці художньої самодіяльності які займаються в Михайлівському сільському будинку культури привітали з світлим родинним святом мешканців та гостей села. В програмі прийняли участь народний хореографічний ансамбль «Веселка» (керівник Беспала Т.М.), вокальний колектив «Орхідея» (керівник Соколовська С.В.), Гросул Іван, Соколовська Дарія, Самойленко Дарія, Антонюк Дорофея, Антонюк Іван, Ужва Олег які дарували веселі, українські пісні. Нотку гумору своїм виступом додали Беспала Т.М. та Соколовська С.В. які продемонстрували глядачам жартівливі сценки «Про чоловіків», «Дві сусідки».

Також усіх присутніх чекала смачна каша та солодкий чай. Кожен бажаючий мав змогу придбати смаколики, а дітвора пограти на дитячих атракціонах.

   

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора