Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Електроустановки в небезпеці!

Дата: 28.10.2019 16:06
Кількість переглядів: 441

Фото без опису

УВАГА!

Електроустановки в небезпеці!

Звернення до всіх громадян!

Останнім часом поширилися випадки розукомплектування (розкрадання) електроустановок, що призводить до тривалих перерв в електропостачання споживачів.

Залишаються без тепла та світла селища і села нашого району. Засобів на відновлювання розграбованих електричних мереж РЕМ не має. І якщо розкрадання триматимуть надалі, то це призведе до припинення електропостачання споживачів на тривалий час. Вважаємо, що це повинне турбувати кожного.

Тому, звертаємося до кожного – при виявленні підозрілих осіб, що виконують будь-які роботи в електроустановках або на лініях електропередачі, негайно повідомити диспетчера району електромереж по телефону № 0614342246 в райвідділ поліції по телефону № 102 або в службу безпеки ПАТ «Запоріжжяобленерго» по № моб. 0506978393 – Плечун А.І.

Надайте допомогу в протидії розкрадачам електроустаткування і ліній електропередач! Всі працівники РЕМ виконують роботи в електроустановках по наряду-допуску встановленого зразка, і кожний працівник має посвідчення.

Адміністрація Вільнянського РЕМ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь