Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта

Дата: 19.11.2019 10:08
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта

Проект рішення для обговорення «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населених пунктів Михайлівської сільської ради»

Розробник – Михайлівська сільська рада

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV (далі-Закон) та з метою одержання зауважень і пропозицій, Михайлівська сільська рада підготувала проект рішення для обговорення «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населених пунктів Михайлівської сільської ради».

Проект спрямований на необхідність наповнення місцевого бюджету та спрямування отриманих коштів від сплати коштів пайової участі у розвитку інфраструктури  населених пунктів Михайлівської сільської ради на вирішення проблем, пов’язаних з поліпшенням інфраструктури населених пунктів Михайлівської сільської ради, її технічного стану та подальшим оновленням.

Проект регуляторного акта – проект рішення  Михайлівської сільської ради «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населених пунктів Михайлівської сільської ради», аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Михайлівської сільської ради http://mykhailivska.gromada.org.ua/news/1574149793/.

Пропозиції та зауваження у друкованому або електронному вигляді слід надсилати на поштову адресу: вул. Слободчикова, буд. 17, с. Михайлівка, Запорізька обл., Вільнянський район, 70030, тел. 93-2-83, або на електронну адресу: mih.rada@ukr.net протягом 1 місяця з дня опублікування проекту з аналізом регуляторного впливу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора