Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

З Днем Гідності та Свободи!

Дата: 21.11.2019 13:25
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

Шановні мешканці Михайлівської громади!

Сьогодні, 21 листопада вся Україна відзначає День Гідності та Свободи. В цей день, кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів. Адже пам’ять про героїв житиме вічно! А нашим громадянським обов’язком є будування нової, процвітаючої та незалежної Української держави.

Щиро вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаємо мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

Фото без опису

Сьогодні до Дня Гідності та Свободи в Михайлівському НВК пройшов єдиний урок " Навіки слава Україні, героям - слава на віки". У холі оформлено виставку "Небесна сотня". Учні 7- х класів розробили плакат на тему "Що таке свобода та гідність?". Дякуємо учням та класним керівникам за підготовку заходів, креатив та наполегливість.

Фото без опису    Фото без опису

Герої не вмирають!

21 листопада на честь свята Дня Гідності та Свободи, представниками Михайлівської сільської ради, було здійснено покладання квітів на могилу Павла Ушакова, який віддав своє життя за свободу і незалежність нашої Батьківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора