Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Інформація державної служби зайнятості

Дата: 22.11.2019 15:27
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

                Напередодні відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю в Україні та в рамках проведення Декади зайнятості для людей з інвалідністю, у тому числі учасників антитерористичної операції 21 листопада 2019 року Вільнянською районною філією Запорізького обласного центру зайнятості проведено спільний захід за участю представників управління соціального захисту населення Вільнянської районної державної адміністрації, управління Пенсійного фонду та Вільнянського бюро безоплатної правової допомоги.

         Спеціаліст УСЗН Світлана Томчаківська надала інформацію щодо послуг, які надаються особам з інвалідністю: можливість проходження навчання за обраною професією (спеціальністю); отримання матеріальної допомоги на оздоровлення та інші.

         Представник управління Пенсійного фонду Лариса Мозгова повідомила про зміни, які відбулися після прийняття пенсійної реформи, відповіла на запитання та запропонувала в індивідуальній формі додатково проконсультувати зацікавлених осіб.

Начальник Вільнянського бюро безоплатної правової допомоги Ірина Кумечко поінформувала присутніх про послуги, які надаються населенню, умови звернення та основну проблематику питань. Також попередила про активізацію шахраїв, які займаються телефонним вимаганням коштів у довірливих людей. Крім того, повідомила присутніх про те, які документи для працевлаштування за кордоном на законній основі повинен мати громадянин.

Загалом зустріч пройшла в руслі конструктивного діалогу, учасники мали змогу вільно висловитись з наболілих питань та обмінятись власним досвідом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора