Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Святий Миколай- подарунком привітай

Дата: 21.12.2019 14:41
Кількість переглядів: 327

На честь Дня Святого Миколая 20 грудня відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки громади на якому були присутні діти з усіх шкіл Михайлівської громади. Найочікуваніша подія року для дітей та дорослих відбулась у селі Михайлівка.

З вітальним словом до усіх присутніх звернулась голова Михайлівської сільської ради Король Алла Миколаївна, яка побажала усім діткам здоров’я, новорічного настрою та миру в кожну родину.

Площа біля Михайлівського будинку культури стала місцем новорічних дійств. Біля ялинки розмістилась імпровізована сцена на якій народний самодіяльний колектив «Веселка», керівник Беспала Тетяна та вокальний колектив «Акварельки» та Соколовська Дарія, керівник Соколовська Світлана показували свої яскраві виступи. Великою радістю для усієї дітвори було знайомство з Святим Миколаєм, який танцював та водив хороводи разом з усіма.

Заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Іваніків Людмила Ігорівна оголосила результати конкурсу «Ялинко, я тебе прикрашу» та нагородила переможців солодкими подарунками та грамотами.

Висловлюємо велику вдячність працівникам Михайлівської сільської ради, які власноруч оформляли новорічні фотозони для діточок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора