Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Семінар з питань додержання законодавства про працю

Дата: 02.01.2020 16:12
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

        У приміщенні Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості 12 грудня 2019 року спільно з головним державним інспектором відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління з питань праці ГУ Держпраці у Запорізькій області Єременком Миколою Костянтиновичем було проведено семінар для роботодавців.

         Основна тема зустрічі – дотримання законодавства про працю та зайнятість юридичними особами та фізичними особами, які використовують найману працю, в тому числі осіб з інвалідністю та інших категорій громадян, які мають додаткові гарантії у працевлаштуванні. Єременко М. К. наголосив на необхідності неухильного виконання діючої нормативно-правової бази й надав інформацію, як уникнути розповсюджених помилок, які допускаються кадровиками і призводять до небажаних наслідків.

В свою чергу фахівці Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ надали інформацію про послуги служби зайнятості для роботодавців, наголосили на активному впровадженні та позитивному досвіді роботи з електронними сервісами, а також нагадали роботодавцям про необхідність подання до служби зайнятості на початку нового року «звіту про квоту».

Загалом зустріч пройшла в режимі діалогу, роботодавці задавали конкретні питання щодо специфіки їх діяльності та отримали вичерпні відповіді від представника Держпраці та фахівців служби зайнятості.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь