Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Семінар з питань додержання законодавства про працю

Дата: 02.01.2020 16:12
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

        У приміщенні Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості 12 грудня 2019 року спільно з головним державним інспектором відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління з питань праці ГУ Держпраці у Запорізькій області Єременком Миколою Костянтиновичем було проведено семінар для роботодавців.

         Основна тема зустрічі – дотримання законодавства про працю та зайнятість юридичними особами та фізичними особами, які використовують найману працю, в тому числі осіб з інвалідністю та інших категорій громадян, які мають додаткові гарантії у працевлаштуванні. Єременко М. К. наголосив на необхідності неухильного виконання діючої нормативно-правової бази й надав інформацію, як уникнути розповсюджених помилок, які допускаються кадровиками і призводять до небажаних наслідків.

В свою чергу фахівці Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ надали інформацію про послуги служби зайнятості для роботодавців, наголосили на активному впровадженні та позитивному досвіді роботи з електронними сервісами, а також нагадали роботодавцям про необхідність подання до служби зайнятості на початку нового року «звіту про квоту».

Загалом зустріч пройшла в режимі діалогу, роботодавці задавали конкретні питання щодо специфіки їх діяльності та отримали вичерпні відповіді від представника Держпраці та фахівців служби зайнятості.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора