Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу управління персоналом виконавчого комітету Михайлівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області

Дата: 26.02.2020 15:45
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

Виконавчий комітет Михайлівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу управління персоналом виконавчого комітету Михайлівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області.

Кваліфікаційні вимоги до посади: вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають: заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби в органах місцевого самоврядування; заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних); довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності). Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.

Документи  надавати за адресою: вул.Слободчикова, буд.17, с. Михайлівка Вільнянського району Запорізької області, 70030 (каб. №4). Прийом документів здійснюється понеділок-четвер з 08:00 до 17:00, п’ятниця з 08:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45.

Термін подання документів – 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу. Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати за телефоном: 0614393125.

26.02.2020


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора