Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Сергій Шнуровозов за проявлений героїзм під час порятунку людини отримав цінний подарунок від голови Запорізької облдержадміністрації

Дата: 28.02.2020 11:06
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

27 лютого на початку роботи 35-ї чергової сесії Запорізької обласної ради сьомого скликання голова ОДА Віталій Туринок вручив відзнаки та нагороди жителям Запорізької області. За активну громадську позицію, мужність та відвагу, проявлені під час рятування життя людей, цінним подарунком – годинником від голови облдержадміністрації нагороджено мешканця села Вільноандріївка Вільнянського району Сергія Шнуровозова.

Нагадаємо історію порятунку, коли Сергій  проявив  справжні людські якості: сміливість, рішучість та небайдужість до чужого лиха. Він, ризикуючи власним життям, вчинив подвиг.

Так, 6 лютого 2018 року мешканець села Вільноандріївка Вільнянського району Запорізької області Сергій Шнуровозов врятував чоловіка, який провалився під лід. Того дня, перебуваючи на вулиці біля свого будинку, Сергій почув крики про допомогу, що надходили з боку Льовшинської затоки. Вибігши на берег затоки, він побачив, що на відстані приблизно 20 метрів від берега у воді знаходиться чоловік, який тримається за кригу. Сергій Шнуровозов швидко взяв з дому драбину та повзком по кризі дістався чоловіка, протягнув йому драбину та витягнув на кригу.

Сергій Шнуровозов діяв сміливо та рішуче, коли, ризикуючи власним життям, врятував людину. Через те, що протягом двох років Сергій Шнуровозов перебував за межами України, не було можливості гідно оцінити його подвиг. Наразі, Сергій повернувся додому і нагорода знайшла героя.

 

Вільнянський РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора