Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Шановні громадяни, не провокуйте пожеж в екосистемах!

Дата: 06.03.2020 14:15
Кількість переглядів: 269

Фото без опису

Із настанням весни та підвищенням температури повітря на території Вільнянського району все частіше виникають пожежі в екосистемах. Зокрема, протягом 04 березня зареєстровано три пожежі на відкритих територіях – горіла суха рослинність. Пов’язано це з випалюванням минулорічної сухої рослинності на відкритих територіях. 

Люди забувають, що при випалюванні сухої рослинності страждає не лише природа, а й вони самі. Інколи, через свою необережність, палії стають жертвами своєї «плідної» праці. Від охопленої полум’ям трави загоряються житлові будинки, господарські будівлі, сараї з худобою, гинуть та отримують травми люди. Часто спалення сухої трави стає причиною лісових пожеж, які швидко поширюються і ліквідувати їх дуже складно.

Ми вкотре звертаємося до всіх жителів району з проханням не розводити багаття на своїх присадибних ділянках та прилеглих територіях, не спалювати траву поблизу автошляхів, адже через погану видимість на дорозі існує загроза виникнення дорожньо-транспортних пригод.

Будьте пильні та пам’ятайте: нехтування правил пожежної безпеки тягне за собою адміністративну та, навіть, кримінальну відповідальність за скоєне лихо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора