Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Звернення медичних працівників

Дата: 18.03.2020 12:53
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

Шановні пацієнти Амбулаторій загальної практики сімейної медицини с.Михайлівка та с.Богатирівка! У зв’язку з великою загрозою зараження коронавірусом, просимо обмежити відвідування лікарів, без нагальної потреби. Максимально використовуйте можливість попереднього запису на прийом до лікарів за телефоном  0614393160,  або за особистим телефоном лікаря, за яким у вас укладена декларація.

Всі рецепти, довідки не термінові консультації, можна узгодити в телефонному режимі та потім отримати без черг у свого лікаря, або його медсестри. Не створюйте черг у коридорах амбулаторій!!!! Мінімізуйте перебування на близькій відстані до інших людей!!! Пацієнти з ознаками респіраторних інфекцій: КАШЕЛЬ, НЕЖИТЬ, ВИСОКА ТИЕМПЕРАТУРА - ПОВИННІ ВИКОРИСТОВУВАТИ МАСКИ. Не піддавайтесь паніці, та застосовуйте елементарні заходи безпеки: миття або обробка рук спиртовмісним антисептиком, максимальне обмеження контактів з іншими людьми. Якщо ви бачите чергу біля кабінету свого лікаря, краще зачекайте надворі, та узгодьте з лікарем, можливість прийому без тривалого очікування біля дверей. Наголошуємо на обмеженні перебування в людних місцях людей похилого віку, котрі особливо вразливі до інфікування коронавірусом.

НАШІ МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ ТЕЖ ЛЮДИ І ТЕЖ МОЖУТЬ ЗАХВОРІТИ!

Згідно з чинним законодавством про інфекційну безпеку та надзвичайні стани у разі невиконання заходів, лікарі вимушені будуть приймати пацієнтів тільки з невідкладними станами та за попереднім записом на прийом з обмеженням доступу до лікувального закладу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора