Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Тримісячник з охорони рибних та інших водних біоресурсів на території Михайлівської сільської ради у період нересту

Дата: 01.04.2020 12:34
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

З метою посилення охорони, відтворення та збільшення запасів водних біоресурсів у водоймах, а також відповідно до розпорядження сільського голови від 31.03.2020 № 83-ОД «Про проведення заходів з охорони та відтворення водних біоресурсів на території Михайлівської сільської ради», на територїї Михайлівської сільської ради в період з  квітня по червень поточного року проводиться тримісячник щодо посилення охорони рибних запасів у рибогосподарських водних об’єктах на нерестовий період 2020 року.

Заборонене промислове та любительське рибальство на період нересту риб і розмноження інших водних біоресурсів у рибогосподарських водоймах, у такі строки:

у всіх річках та їх кореневих водах (руслах річок з усіма діючими рукавами, затоками та затонами) з 01 квітня по 20 травня 2020 року включно;

у всіх водосховищах з 01 квітня по 09 червня 2020 року включно;

у придаткових водоймах (притоки, гирла, озера, ставки та інші водойми, в тому числі ті, які тимчасово заливаються водою в період весняної повені) з 01 квітня по 30 червня 2020 року включно.

Заборонений всякий лов раків у період виношування ними ікри, личинок, першої линьки з 01 квітня по 30 червня 2020 року включно.

На водних об’єктах в період нересту забороняється використання всіх плавзасобів, за винятком суден контролюючих органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів.

Під час нересту забороняється проводити у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові роботи, видобуток гравію та піску, інші роботи, які негативно впливають на стан водойм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора