Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Онлайн флешмоб "Пам’ятаємо. Перемагаємо"

Дата: 04.05.2020 13:39
Кількість переглядів: 1610

Фото без опису

Михайлівська сільська рада запрошує долучитись мешканців громади до патріотичного онлайн флешмобу "Пам’ятаємо. Перемагаємо", який присвячений Дню пам’яті та примирення і 75-річчю Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Оскільки в Україні подовжили карантин до 11 травня, тож масових заходів 9 травня в громаді не буде. Але це не привід забувати про важливу дату. Михайлівська сільська  рада має ідею, як зробити ці дні - 8 та 9 травня - особливими. 

Україна заплатила високу ціну за перемогу, немає жодної української родини, якої б не торкнулась війна. Можливо, ваші рідні, знайомі зберігають нагороди, речі, листи, або просто зворушливі історії, які нагадують про ті часи. Розкажіть про них нашій громаді. Долучіть до акції дітей та молодь. Відкрийте сімейні альбоми, погортайте та знайдіть цікаві фотосвідчення історії.

Перефотографуйте портрети, наградні листи, похоронки, медалі, напишіть кілька слів, кому вони належали, який шлях пройшли люди та надішліть на електронну адресу mih.rada@ukr.net або на viber +380638615072 до 8 травня 2020 року.

Технічна вимога - всі фото та відео мають бути горизонтальними. 

Ці фотографії будуть висвітленні на соціальній та офіційній сторінці Михайлівської сільської ради, тому що громада повинна знати своїх героїв в обличчя.

Долучайтеся, якщо для вас  важлива пам'ять. Хто пам'ятає свою історію, хто береже її, хто захищає рідну землю - той завжди перемагає! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора