Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Вільнянський район: рятувальники провели роботу на території садових товариств

Дата: 20.05.2020 10:09
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

Згідно аналізу пожеж за 2019 рік 15% пожеж у Вільнянському районі припадає на садові та дачні товариства, яких в районі налічується більше сотні. Щороку на території дачних поселень горить сухостій, господарчі споруди та дачні будинки, травмуються та гинуть люди.

З метою попередження виникнення пожеж і недопущення загибелі та травмування на них людей, щоб нагадати дачникам правила пожежної безпеки у пожежонебезпечний період  рятувальники Вільнянського району  здійснили рейд дачними поселеннями Любимівської, Матвіївської та Михайлівської сільських рад Вільнянського району.

Під час рейду рятувальники розповіли громадянам про основні причини виникнення пожеж та наслідки, до яких вони можуть призвести, провели бесіди з населенням щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки у весняно-літній період.

Для закріплення отриманої інформації фахівці ДСНС вручили дачникам тематичні листівки та пам’ятки щодо правил пожежної безпеки у весняно-літній період.

Фахівці Служби порятунку вкотре закликають громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки. Пам’ятайте: виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню.

Вільнянський РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора