Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Вільнянський район: рятувальники провели рейд водними об’єктами

Дата: 30.06.2020 08:32
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

Всім відомо, що відпочинок біля водойм позитивно впливає на здоров'я людини і є беззаперечно невід’ємною частиною життя. Проте ігнорування заходів безпеки на воді може обернутися трагедією. Тож, з метою запобігання загибелі людей на водних об’єктах, а також роз’яснення відпочиваючим правил безпечного поводження на воді, 23 червня 2020 року рятувальники Вільнянського району провели профілактичний  рейд водними об’єктами на території Михайлівської сільскої ради Вільнянського району.

Під час заходу відпочиваючим нагадали, що зазвичай основними причинами лиха є порушення правил безпеки під час купання, користування непридатними плавзасобами, перебування на воді в стані алкогольного сп'яніння, купання у необладнаних та не перевірених місцях. Рятувальники наголосили на тому, що діти не повинні залишившись без нагляду дорослих, самостійно йти до водойм і влаштовувати там небезпечні ігри.

Громадян закликали суворо дотримуватись елементарних правил безпеки на воді з головною метою – уберегти своє життя та життя своїх дітей.

«Шановні громадяни, будьте обережні під час відпочинку на воді! Пам’ятайте, що основними умовами безпеки є суворе дотримання правил поведінки на воді.

На прикінці бесіди всім відпочиваючим було вручено інформаційні листівки та пам`ятки.

Вільнянський РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора