Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта

Дата: 08.07.2020 14:25
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

Розробник – Михайлівська сільська рада

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV (далі-Закон) та з метою одержання зауважень і пропозицій, Михайлівська сільська рада підготувала проект рішення для обговорення «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг» виконавчого апарату Михайлівської сільської ради

Проект спрямований для забезпечення ефективного функціонування ЦНАПу та спрощення процедури надання адміністративних послуг.

Проект регуляторного акта – проект рішення  Михайлівської сільської ради «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг» виконавчого апарату Михайлівської сільської ради, аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Михайлівської сільської ради http://mykhailivska.gromada.org.ua/ в рубриці «Регуляторна політика».

Пропозиції та зауваження у друкованому або електронному вигляді слід надсилати на поштову адресу: вул. Слободчикова, буд. 17, с. Михайлівка, Запорізька обл., Вільнянський район, 70030, тел. 93-2-83,або на електронну адресу : mih.rada@ukr.net протягом 1 місяця з дня опублікування проекту з аналізом регуляторного впливу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора