Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Вільнянський район: рятувальники в смт. Кам’яне ліквідували пожежу в господарчій споруді та врятували житловий будинок

Дата: 02.11.2020 08:52
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

28 жовтня о 12:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Зарічній в смт. Кам’яне.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що на подвір’ї горить господарча споруда на загальній площі 10 кв. м.

О 12:32 вогнеборці локалізували займання, а о 12:45 – повністю ліквідували та провели розбір і проливку конструкцій для запобігання повторному загорянню.

Від ГУ ДСНС залучалася 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу.

Як виявилось господарка домоволодіння вирішила спалити сміття у своєму дворі. Багаття розвела на відстані 2 метри від господарчої споруди та залишила вогонь без нагляду. Наслідки  цього вчинку цілком  очікувані – зайнялись дерев’яні конструкції господарчої споруди. Вогонь швидко поширився в сторону житлового будинку, який розташований на відстані менше 2 метрів від господарчої споруди. Завдяки оперативним діям рятувальників пожежу вчасно ліквідовано та врятовано житловий будинок.  

За фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

Рятувальники вкотре закликають громадян відмовитись від спалювання сміття, сухої трави, листя та інших побутових відходів! Адже кожен підпал не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, а й спричинює до інших негативних наслідків, несучи загрозу життю та здоров’ю людей.

 

Вільнянський РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора