Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

м. Вільнянськ: вогнеборці ліквідували пожежу в гаражі

Дата: 16.11.2020 16:36
Кількість переглядів: 212

15 листопада о 20:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Канарєєва.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горить гараж та автомобіль «Славута» в ньому на загальній площі 24 кв.м.

О 20:26 вогнеборці локалізували займання, а о 21:16 – повністю ліквідували та провели розбір і проливку конструкцій для запобігання повторному загорянню.

Як з’ясувалось напередодні виникнення пожежі власник автомобіля проводив електрозварювальні роботи днища автомобіля. Під час проведення даних робіт сталося займання газо-повітряної суміші. Рятувальниками викликано карету швидкої допомоги для власника автомобіля. Після огляду медиками встановлено, що чоловік медичної допомоги не потребує.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при проведенні електрозварювальних робіт на автомобілі. За фактом пожежі відповідні органи ведуть розслідування.

Від ГУ ДСНС залучалась 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу.

Шановні громадяни! В 2020 році вже виникло 5 пожеж з причини порушення правил пожежної безпеки при проведенні електрозварювальних робіт та газозварювальних робіт. Дві пожежі з цієї причини виникли при ремонті автомобілів.

Рятувальники наполягають на дотриманні Правил пожежної безпеки при проведенні вогневих робіт: очистіть робоче місце від горючих матеріалів, захистіть горючі конструкції, речовини, забезпечте місце проведення робіт первинними засобами пожежогасіння (вогнегасником, ящиком з піском та лопатою, відром з водою).

 

Вільнянський РС ГУ ДСНС України у Запорізькій області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора