Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Собака - друг людини

Дата: 18.12.2020 14:41
Кількість переглядів: 391

Фото без опису

На звернення громадян, сільською радою спільно з місцевими мешканцями Мазуренко Юлією та Сергієм, волонтером Аліною та двома ветеринарами з м. Запоріжжя було проведено стерилізацію та кліпсування безпритульних собак у селі Михайлівка.

Перша стерилізація відбулась 09 грудня 2020 року під час якої простерилізовано 11 собак, тварини були відловлені та знаходились на тимчасовій перетримці, після стерилізації їх було нагодовано та відповідно до закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» повернено на місце перебування. Кошти на проведення стерилізації даних тварин були зібрані працівниками сільської ради, надані керівником «ЮрісПрофАрт» та ФОП Максименко В.М. Кошти на проведення стерилізації з бюджету ради не виділялись.

Друга стерилізація проводилась 15 грудня 2020 року під час якої простерилізовано 10 собак.

Всі стерилізовані собаки почувають себе добре та мають на вухах відповідні кліпси. Наші меньші друзі не винні в тому що люди які їх покинули зовсім не мають душі та відповідальності…

На сесії сільської ради прийнято програму відповідно до якої будуть проводитись дані заходи по всім селах ОТГ та планується відкриття благодійного рахунку для стерилізації, утримання, вакцинування безпритульних тварин.

Дякуємо сім’ї Мазуренко Юлії та Сергію, волонтерам, ветеринарам та всім не байдужим мешканцям, які допомагають у цій нелегкій праці.

Бажаєте допомогти або забрати до себе безпритульну стерилізовану собачку – звертайтесь за телефоном: (06143 93-2-83)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора