Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Онлайн ярмарок вакансій

Дата: 24.12.2020 10:43
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

17.12.2020 у Вільнянській районній філії відбулася презентація роботодавця та міні-ярмарок вакансій від ТОВ «СМАРТ-ГРАНІТ» в онлайн форматі. Цільова аудиторія - безробітні з професійним досвідом у групі посад: механіки та монтажники сільськогосподарських та промислових машин.

Компанія входить до складу «СМАРТ-ХОЛДИНГУ», який зараз активно інвестує в модернізацію підприємства та його обладнання. У зв'язку з цим підвищилась кількість ремонтних робіт, на проведення яких потрібні висококваліфіковані професіонали.

Зараз на підприємстві відкриті вакансії на посади слюсар-ремонтник, слюсар-електрик, машиніст екскаватора, складач поїздів.

Роботодавець підкреслив соціально відповідальний підхід у ставленні до найманих працівників та запевнив у повному дотриманні трудового законодавства. Для працівників передбачені доплати у вечірній та нічний час, вихідні дні. Діють програми пільгового стажу, медичного страхування, спеціального харчування та компенсацій за пальне. За потребою можуть безкоштовно надаватись місця у гуртожитку. Розглядається можливість запуску службового маршруту, якщо набереться достатня кількість працівників з Вільнянська.

На підприємстві встановлений конкурентний рівень заробітної плати (в середньому це 10-12 тис. грн.) та активно впроваджуються сучасні мотиваційні програми персоналу, які дозволять найближчим часом підвищити зарплату до 30%.

Захід виявився інформативним та цікавим, учасники мали змогу поставити предметні запитання, обмінятись контактами.

Більш детально про вакансії, вимоги до кандидатів та контакти роботодавця можна дізнатися за посиланням http://bit.ly/3rguTCi


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора