Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Робоча зустріч в УСЗН Вільнянської РДА

Дата: 01.02.2021 11:21
Кількість переглядів: 228

Фото без опису28 січня заступник директора Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ Тетяна Жуковська відвідала УСЗН Вільнянської райдержадміністрація та прийняла участь у робочій зустрічі, де розглядались питання мінімізації негативних наслідків масових вивільнення працівників, у зв'язку з реформою децентралізації.

Зміна місцевого адміністративно-територіального устрою супроводжується реорганізацією низки органів виконавчої влади та їх структурних підрозділів, комунальних установ, служб та закладів, у яких змінюється підпорядкування та штатні розписи. Відповідно частина працюючих залишиться без роботи.

Т. Жуковська поінформувала учасників зустрічі, як в цій ситуації може допомогти державна служба зайнятості, завдання якої забезпечити кар’єрний супровід кожному співробітникові, який підпаде під скорочення.

Також обговорили норми законодавства про працю, що надають окремим категоріям працівників переважне право залишитися на роботі, а деякі категорії працівників взагалі убезпечені від вивільнення, крім випадків ліквідації підприємства, установи чи організації.

 

Додаткову інформацію можна отримати у відділі надання соціальних послуг Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ за номером (06143)4-19-43


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора