Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Робоча зустріч у Вільнянській райдержадміністрації

Дата: 11.02.2021 14:41
Кількість переглядів: 197

Фото без опису5 лютого заступник начальника відділу надання соціальних послуг Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ Оксана Кириченко відвідала Вільнянську райдержадміністрацію та прийняла участь у робочій зустрічі, де розглядалось питання мінімізації негативних наслідків масового вивільнення працівників у зв'язку з реформою децентралізації.

Трансформація місцевого адміністративно-територіального устрою супроводжується реорганізацією ієрархічних зв'язків та штатних розписів в органах виконавчої влади та їх структурних підрозділів, комунальних установах, службах та закладах. Як наслідок, частина працівників підпаде під скорочення.

О. Кириченко поінформувала учасників зустрічі, як в таких випадках здатна допомогати державна служба зайнятості та забезпечити кар’єрний супровід кожному вивільненому співробітнику.

Також обговорили норми законодавства про працю, що надають окремим категоріям працівників переважне право залишитися на роботі, а деякі категорії працівників взагалі убезпечені від вивільнення, крім випадків ліквідації підприємства, установи чи організації.

 

Додаткову інформацію можна отримати у:відділі надання соціальних послуг Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ за номером (06143)4-19-43


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора