Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

«Хто Я? Що Я вмію? Ким Я стану? Яку професію обрати?»

Дата: 03.03.2021 12:37
Кількість переглядів: 277

Фото без описуВ старших класах вибір професії стає необхідністю та реальністю. Цей вибір в юнацтві - один із самих важливих та складних. У кожного, хто стоїть на порозі дорослого життя, виникає питання : «Хто Я? Що Я вмію? Ким Я стану? Яку професію обрати?»  Як знайти головну справу свого життя, щоб відчувати себе потрібним повноцінним і задоволеним своєю працею, приносити найбільшу користь людям, країні? Здається, простіше  вирішити складну математичну задачу, ніж розібратися в собі, своїх бажаннях та здібностях.  Універсальних рецептів немає, ніхто не може дати рецепт вибору професії, як, наприклад, рецепт святкового пирога чи салату, але деяку схему аналізу, організації пошуку власного «Я»,  вибору майбутньої професії можна запропонувати.

      Саме для того, щоб розібратися в безмежному океані професій,   протягом минулого тижня, на базі центру кар'єри «PROFI Центр» в рамках Місячника профорієнтації «Професійний орієнтир», фахівцем з профорієнтації  Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості Савченко Ж. було проведено ряд профорієнтаційних заходів для учнів 8 – 11 класів та Методичні семінари з питань профорієнтації в Петро-Михайлівській, Матвіївській та Михайло-Лукашівській  територіальних громадах.

Щоб постійно буди в тренді та швидко дізнаватись про останні новини за напрямком професійної орієнтації, завжди мати під рукою алгоритм вибору професії, брати участь в опитуваннях для батьків, вчителів та учнівської молоді, фахівці Запорізького обласного центру зайнятості створили Телеграм-канал https://t.me/zapproforient та запрошують підписатись на нього!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора