Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Семінар з орієнтації на військову службу

Дата: 30.03.2021 12:25
Кількість переглядів: 1197

Фото без опису

26.03.2021 у Вільнянській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України за участі представника Вільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки заступника військового комісара - начальника відділення рекрутингу та комплектування Івана Верещаги. У заході взяли участь безробітні, колишні військовослужбовці, учасники АТО.

Завідувачем сектору профорієнтації Наталією Прасоловою надано інформація про ситуацію, що склалася на ринку праці району, про нові сучасні засоби пошуку роботи, про працевлаштування на наявні вакансії як можливість отримання, зокрема, тимчасової роботи, про професійне навчання як додатковий шанс знайти роботу, про самозайнятість, як один із видів працевлаштування, про підвищення власної відповідальності за працевлаштування.

Представник Вільнянського РТЦК та СП ознайомив присутніх з умовами відбору кандидатів для проходження служби та перспективами, які відкриваються перед «контрактниками»: соціальне, медичне забезпечення, пільги на освіту та інше.

Детально про контрактну службу завжди можна дізнатись, звернувшись до Вільнянського РТЦК та СП за адресою: Вільнянськ, вул. Шевченка, 7-А або за телефонами: (06143) 4-18-42, 4-19-62.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора