Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

м. Вільнянськ: на екскурсію до рятувальників завітали школярі

Дата: 17.06.2021 16:02
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

16 червня до пожежно-рятувальної частини  завітали школярі  опорниого закладу Михайлівський навчально- виховний комплекс імені О.Т.Слободчикова.

Екскурсія розпочалась з розповіді про роботу та побут рятувальників. Співробітники ДСНС ознайомили дітей з роботою пункту зв’язку частини, де цілодобово на своєму бойовому посту чергує диспетчер та приймає дзвінки про надзвичайні ситуації й пожежі в районі. Гостям наголосили, що набирати номер «101» не за призначенням суворо забороняється. Адже пожежний автомобіль може поїхали на неправдивий виклик, а десь в іншій частині району потребує реальної допомоги людина і вогнеборці можуть не встигнути вчасно прийти їй на поміч.

В ході зустрічі вогнеборці нагадали школярам правила пожежної безпеки  у побуті, особливо наголосили на правилах поведінки під час виявлення підозрілих предметів, порядок дій у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації. 

Також рятувальники ознайомили юних гостей з пожежно-рятувальним  автомобілем та його оснащенням.

В кінці зустрічі всі діти подякували фахівцям Служби порятунку за змістовну розповідь про життя рятувальників.

Фахівці ДСНС сподіваються, що завдяки проведеній роботі діти зуміють захистити своє життя і допомогти тому, хто опинився в надзвичайній ситуації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора