Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Цікаві новини від Гіда

Дата: 23.02.2022 11:55
Кількість переглядів: 419

Фото без опису


Допомога сім’ям, що потребують державної підтримки на Гіді

Фото без опису

Хочете оформити статус багатодітної сім'ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. 


Фінансові послуги для бізнесу на Гіді з державних послуг

Фото без опису

Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг. 


Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Фото без опису

Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 


Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Фото без опису

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити. 


Паспортні послуги на Гіді з державних послуг

Фото без опису

Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти. 


Найпопулярніші послуги ДРАЦС на Гіді

Фото без опису

Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП.


 Послуги, пов’язані з працевлаштуванням на Гіді

Фото без опису

Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості? 


Послуги для військовозобов’язаних та призовників на Гіді

Фото без опису

Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг?


Топ-10 держпослуг, які шукали українці на Гіді з держпослуг у 2021 році

Фото без опису

Як отримати пакунок малюка, єПідтримку, довідку ОК-7 або зареєструвати місце проживання чи отримати соціальну допомогу? Усі відповіді є на Гіді з держпослуг! Підготували добірку ТОП-10 держпослуг, які українці шукали на порталі у 2021 році.


Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді

Фото без опису

Дізнатися про те, як оформити ліцензію на перевезення, зареєструвати судно чи отримати свідоцтво про присвоєння судну розпізнавального номера легко — уся достовірна та актуальна інформація про отримання будь-яких державних послуг на одному порталі. 


Владнайте всі справи з держпослугами до Нового року — скористайтесь Гідом

Фото без опису

Святковий період — час великих планів та здійснення бажань. Придбати житло, відкрити новий бізнес чи підготуватися до поповнення в сім’ї. Ці серйозні зміни пов'язані не лише з радощами, але й з оформленням документів, поданням заяв та звернень.


Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Фото без опису

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг. 


Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

Фото без опису

Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності.  Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг.


Пенсії та субсидії в декілька кліків: Мінцифра запустила 7 нових послуг у Дії

Фото без опису

Призначення та перерахунок пенсії, оформлення субсидії та довідки про страховий і трудовий стаж тепер доступні на порталі Дія. Мінцифра презентувала 7 нових соціальних послуг у Дії під час Online Summit. 


Соціальні послуги на Гіді

Фото без опису

Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати. Це підкаже Гід із державних послуг.


Послуги для автоперевезень на Гіді

Фото без опису

Плануєте здійснювати автоперевезення в Україні чи за кордоном? Гід із державних послуг, як отримати ці послуги та що для цього потрібно. 


Допомога по утриманню дитини на Гіді

Фото без опису

На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація в «пакунку малюка»? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг.


Послуги для опікунів та піклувальників на Гіді

Фото без опису

Плануєте взяти під опіку або піклування дитину чи недієздатну особу? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для опікунів та піклувальників на Гіді. 


Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді

Фото без опису

Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян: дітям-сиротам, внутрішньо переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції або шахтарям. 


Пенсійні послуги на Гіді

Фото без опису

Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо це послуги для людей пенсійного віку. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатись, як отримати пенсійні виплати. Про це підкаже Гід з державних послуг. А ви просто клікайте на потрібну послугу в нашій підбірці найнеобхідніших держпослуг для людей пенсійного віку.


Послуги, пов’язані з житлом на Гіді

Фото без опису

Плануєте поліпшити житлові умови або отримати від держави житло для тимчасового проживання? Для вашої зручності зібрали добірку держпослуг, пов’язаних із житлом на Гіді.


Як користуватися цифровими паспортами в Дії?

Фото без опису

Варіантів "не прийняти Дію" більше не буде — з 23 серпня кожна організація прийматиме цифрові паспорти в Дії. Відтепер вони на рівні закону мають таку ж юридичну силу, як і їхні пластикові чи паперові аналоги. Це ще один дуже важливий крок у побудові цифрової держави та входження в режим без паперів. 

Ми підготували покрокову інструкцію, як користуватися електронним паспортом у Дії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора