Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

ЦНАП інформує! Карантинні обмеження!

Дата: 04.11.2021 14:28
Кількість переглядів: 229

Фото без опису

На виконання пункту 1 протоколу позачергового засідання місцевої комісії з питань ТЕБ І НС Михайлівської сільської рад від 03.11.2021 №30, у зв’язку з встановленням з 18.10.2021 на території Михайлівської сільської ради та Запорізької області «червоного» рівня епідемічної небезпеки, прийом суб’єктів звернення до відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області здійснюється виключно за наявності одного з документів:

  • Негативного результату тестування на COVID-19 (ПЛР) або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу, яке проведене не більше, як за 72 години до відвідування закладу.
  • Документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами вакцинації.

Суб’єкти звернення, які здійснили попередній запис на прийом до відділу «ЦНАП» Михайлівської сільської ради, приймаються за умови наявності одного із вищенаведених документів.

Також, наголошуємо, що прийом громадян до відділу «ЦНАП» проводиться за попереднім записом за тел. 0634595903, ел. поштою admincenter21@ukr.net.

Бережіть себе та рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора