Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Виконавчий комітет Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області оголошує конкурс на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Михайлівської сільської ради

Дата: 30.11.2021 15:25
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

Виконавчий комітет Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області оголошує конкурс на посаду

 

Директора комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Михайлівської сільської ради (місцезнаходження: вул. Молодіжна, 4Б, село Михайлівка, Запорізький район, Запорізька область, 70030, Україна).

Правові підстави проведення конкурсу:

Рішення виконавчого комітету Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області від 09.11.2021 р. № 204 «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Михайлівської сільської ради».

Основним напрямом роботи є: надання первинної медичної допомоги та здійснення медичного обслуговування населення, що постійно проживає (перебуває) на території Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області, але не обмежуючись вказаними населеними пунктами, а також вжиття заходів з профілактики захворювань населення та підтримки громадського здоров’я.

Структура підприємства

Кошторисні призначення на 2021 рік: 428348,00 грн

Вимоги до посади: громадянство України, вільне володіння українською мовою, повна вища освіта (спеціаліст, магістр) у галузі знань «Управління та адміністрування» (за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» або «Менеджмент») або «Охорона здоров’я» з наступною спеціалізацією зі спеціальності «Організації і управління охороною здоров’я» або «Право», або «Соціальні та поведінкові науки», або «Гуманітарні науки». Стаж роботи: не менше 3-х років трудового стажу за основною спеціальністю або одного року на керівних посадах.

Умови оплати праці: посадовий  оклад, надбавки та підвищення розраховуються відповідно спільного наказу Міністерства праці та соціальної політики України та Міністерства охорони здоров’я № 308/519 від 05.10.2005 р. «Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення» (зі змінами та доповненнями) та іншими нормативно-правовими актами.

Для участі в конкурсі подаються такі документи:

копія паспорта громадянина України;

письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;

резюме у довільній формі;

копія (копії) документа (документів) про вищу освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я;

копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують  досвід роботи;

згода на обробку персональних даних  відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» згідно з додатком 2;

конкурсна пропозиція обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовому та електронному вигляді;

довідка МВС про відсутність судимості станом на дату подання документів;

медична довідка про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

попередження стосовно встановлених Законом України «,Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом, за формою згідно з додатком 3;

заява про відсутність у діях претендента конфлікту інтересів за формою згідно з додатком 4;

підтвердження подання декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції»).

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Конкурсна пропозиція має містити проект плану розвитку підприємства на середньострокову перспективу (три – п’ять років), в якому передбачаються:

план реформування підприємства протягом одного року;

заходи з виконання завдань підприємства і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників підприємства, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку підприємства;

пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності підприємства.

Документи приймаються з 01 грудня 2021 року по 14 грудня 2021 року за адресою: вул. Слободчикова, 17, с. Михайлівка, Запорізький район, Запорізька область, 70030.

Розгляд комісією заяв претендентів і доданих до них документів – 16 грудня 2021 року о 14.00 за адресою: вул. Слободчикова, 17, с. Михайлівка, Запорізький район, Михайлівська сільська рада.

Дата проведення конкурсу: 20 грудня 2021 року о 14.00.

Місце проведення: вул. Слободчикова, 17, с. Михайлівка, Запорізький район, Михайлівська сільська рада.

Довідки за телефоном: (06143) 93283.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора