Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Оголошення про проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області

Дата: 14.01.2022 10:21
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

Найменування та місце знаходження закладу

Комунальний заклад «Центр культури та дозвілля» Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

70030, Запорізька область, Запорізький  р-н, с. Михайлівка, вул. Слободчикова, буд. 13

Найменування посади та умови праці

Директор комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з трудовим договором, відповідно до чинного законодавства України.

Вимоги до керівника комунального закладу культури відповідно до Закону України «Про культуру»

Керівником закладу культури може бути особа, яка:

- має вищу освіту;

- має стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;

- володіє державною мовою;

- здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

 Не може бути призначена на посаду керівника закладу культури особа, яка:

         - за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

         - має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

          - є близькою особою або членом сім’ї керівників органу, що відповідно до статутних документів здійснює управління комунальним закладом культури Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

Перелік, кінцевий строк і місце подання документів для участі у конкурсі

Особа, яка бере участь у конкурсі, подає такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копія документа, що посвідчує особу;

- копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси органу управління або подаються особисто у встановлений цією частиною строк.

Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

До 13 лютого 2022 року (включно) зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси відділу освіти, культури, молоді та спорту Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області: вул. Слободчикова, буд. 13, с. Михайлівка, Запорізький р-н, Запорізька область, 70030;  osvitamih@ukr.net з приміткою «Конкурс». Або подаються особисто до кабінету відділу освіти, культури, молоді та спорту Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області за адресою: вул. Слободчикова, буд. 13, с. Михайлівка, Запорізький р-н, Запорізька область, 70030.

Формування складу конкурсної комісії

14 січня 2022 рік – початок формування складу  конкурсної комісії.

До 28 січня 2022 року (включно) - прийом пропозицій  від громадських організацій та трудового колективу щодо кандидатур для включення до складу конкурсної комісії.

До складу конкурсної комісії по три кандидатури подають члени трудового колективу, громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування та орган управління.

Кандидатури до складу конкурсної комісії від громадських організацій будуть визначатись шляхом жеребкування, що проводиться органом управління.

Персональний склад конкурсної комісії формується не пізніше 30 днів після оголошення конкурсу  та затверджується наказом відділу освіти, культури, молоді та спорту Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

Формування складу конкурсної комісії проводиться відповідно до Положення про проведення конкурсу та призначення на посаду керівника комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області, затвердженого наказом  відділу освіти, культури, молоді та спорту  Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області від 30.12.2021 № 99-ОД.

Дата та місце засідання конкурсної комісії  

Засідання конкурсної комісії відбудеться:

24 лютого 2022 року о 13.30 год - перше засідання конкурсної комісії; розглядатимуться документи, подані кандидатами на посаду керівника комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області;

24 лютого 2022 року о 14.00 год - друге засідання конкурсної комісії; буде проведено співбесіду з кандидатами, під час якої будуть заслухані публічні презентації проєктів програм розвитку комунального закладу «Центр культури та дозвілля» Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

Звертаємо увагу кандидатів, що на другому засіданні конкурсна комісія заслуховує публічні презентації проєктів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Засідання конкурсної комісії проходитиме у приміщенні опорного закладу Михайлівський навчально-виховний комплекс ім. О.Т. Слободчикова Михайлівської сільської ради за адресою: вул. Слободчикова, буд. 40, с. Михайлівка, Запорізький     р-н , Запорізька область, 70030.

Прізвище та ім’я, номер телефону та адреса електронної пошти особи, уповноваженої надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі Половинка Дар’я Миколаївна, 0665073317; e-mail: osvitamih@ukr.net

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора