Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Генеральний план с.Вільноандріївка

Дата: 25.01.2022 08:39
Кількість переглядів: 280

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення Проекту  Генерального  плану «Генеральний план  села Вільноандріївка Запорізького району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та плану зонування села Вільноандріївка Запорізького району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж села Вільноандріївка Запорізького району Запорізької області.

 

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується та стислий виклад його змісту:

Проект Генеральний план села Вільноандріївка Запорізького району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та план зонування села Вільноандріївка Запорізького району Запорізької області(у складі генерального плану).

Проект Генеральний план села Вільноандріївка Запорізького району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та план зонування села Вільноандріївка Запорізького району Запорізької області(у складі генерального плану). розробляється з метою визначення основних принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території, формування системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного обладнання, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони навколишнього природного середовища , охорони та збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища історичних населених пунктів.

2)  Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Михайлівська сільська рада Запорізького району Запорізької області (вул. Слободчикова, буд. 17, с. Михайлівка, 70030).

3) Розробник Проекту   генеральний план села Вільноандріївка – ФО Прудка І.А. ;

Розробник СЕО – ФО Прудка І.А.;

4) Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) згідно зі ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення проекту документа державного планування та Звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з _22.01.2022_р., та триватиме до 24.02.2022 р. включно. Строк громадського обговорення-30 днів з дня оприлюднення повідомлення;

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

26.08.2021 року о 11:00, Михайлівська сільська рада Запорізького району Запорізької області (вул. Слободчикова, буд. 17, с. Михайлівка, 70030).

 б) громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проекту ГП та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Ознайомитись з Проектом «Генеральний план села Вільноандріївка Запорізького району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та план зонування села Вільноандріївка Запорізького району Запорізької області( у складі генерального плану) Михайлівської сільської  ради Запорізького району Запорізької області та Звіту про стратегічну екологічну оцінку можна за адресою: приміщення Михайлівської  сільської ради, відділ земельних ресурсів, архітектури та ЖКГ (вул. Слободчикокова, буд. 17, с. Михайлівка, Запорізький р-н, Запорізької обл., 70030, тел. 06143-93-125).

Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується Генерального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку є Михайлівська сільська рада.

5) Проведення транскордонних консультацій щодо проекту детального плану не передбачено.

 

ОГОЛОШЕННЯ про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час обговорення «Проекту  «Генеральний план села Вільноандріївка Запорізького району Запорізької області, Оновлення з розширенням меж населеного пункту та плану зонування села Вільноандріївка Запорізького району Запорізької області(у складі генерального плану) Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області  та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

     Михайлівська сільська сільська рада оголошує про проведення громадських слухань, які відбудуться 25.02.2022 року об 11.00 щодо врахування громадських інтересів під час обговорення «Проекту Проекту  «Генеральний план села Вільноандріївка Запорізького району Запорізької області, Оновлення з розширенням меж населеного пункту та плану зонування села Вільноандріївка Запорізького району Запорізької області(у складі генерального плану) Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області  та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

 Мета заходу – визначення основних принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території;

  1. Підстава розроблення –  рішення сесії Михайлівської сільської ради № 51 від 23.12.2019 р;
  2. Замовник-Михайлівська  сільська  рада;
  3. Розробник  – ФО Прудка І.А ;
  4. Розробник звіту СЕО – ФО Прудка І.А.;
  5. Місце для ознайомлення – приміщення сільської ради, с. Михайлівка  вул. Слободчикова, 17 (тел. 0643-93-125);
  6. Термін подання пропозицій та зауважень – 30 днів з дня виходу оголошення;
  7. Громадські обговорення відбудуться – в приміщенні  будинку культури Михайлівської  сільської ради у с.Вільноанадріївка;
  8. Графічні матеріали та Звіт про стратегічну екологічну оцінку розміщено в приміщенні Вільноандріївської ЗОШ І-ІІ ступенів та на офіційному сайті;
  9. Відповідальні: головний спеціаліст – землевпорядник відділу земельних ресурсів, містобудування та архітектури - Віктор СТЕШЕНКО та стажист на посаду головного спеціаліста - архітектора відділу земельних ресурсів, містобудування та архітектури - Павло ПРОХАНОВ. 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора