Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Подати вакансію або знайти роботу легко на новому каналі: «Робота зараз: Державна служба зайнятості»

Дата: 07.04.2022 16:13
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

Незважаючи на умови роботи в режимі військового стану, підприємства та бізнес продовжують працювати. Багато хто з громадян був вимушений змінити місце проживання, тож у працедавців з’явилась потреба у нових працівниках.

Щоб прискорити пошук нових співробітників та полегшити роботодавцям процес подачі вакансій, було створено новий Telegram канал: «Робота зараз: Державна служба зайнятості» за посиланням https://t.me/worknowdcz, на якому розміщуються актуальні вакансії.

Роботодавці можуть подати вакансію через наш чат-бот @DCZWorkNowBbot, ми одразу її опублікуємо та почнемо підбір кандидатів, зокрема через наші нові форми рекрутингу.

Роботодавці та HR можуть самостійно подати вакансію через:

 - чат-бот Державної служби зайнятості @DCZWorkNowBbot;

 -  заповнення форми: https://u.to/dPMWHA;

Одразу після модерації вакансія з'явиться на сайті і почнеться підбір кандидатів!

Керівник Запорізької обласної служби зайнятості Ірина Дуднік розповідає: «Новий канал стане корисним і шукачам роботи. У чат-боті ви в два кліки знайдете інформацію щодо пошуку роботи, професійного навчання, розміщення вакансій, трудового законодавства. До того ж саме тут усі актуальні пропозиції роботи з усієї України. Приєднуйтесь до нових каналів зв’язку.

Знайдемо роботу кожному українцеві, забезпечимо роботодавців кваліфікованим персоналом!»

 

Додаткову інформацію можна отримати у відділі надання соціальних послуг Вільнянської районної філії Запорізького ОЦЗ за номером (06143)4-30-07


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора