Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Гвардія Наступу: долучайся до бригади НГУ “Червона калина”

Дата: 08.02.2023 16:34
Кількість переглядів: 205

​​Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом. 

Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем! Долучайся до бригади НГУ “Червона калина”. 

Червона калина – це червоне полум’я наступу. З перших днів повномасштабного вторгнення підрозділи військової частини зайняли визначені позиції з оборони столиці України та не допустили спроби прориву противника до Києва, розбили колону російської армії біля селища Бузова. З червня 2022 року підрозділи полку у складі зведеної батальйонної групи в оперативно-тактичному угрупуванні «Північ» оперативно-стратегічного угрупування військ «Хортиця» брали участь у бойових діях у населених пунктах Сєверодонецьк, Лисичанськ та Білогорівка Луганської області, Спірне та Верхньокам'янське Донецької області, проявляючи стійкість і рішучість, даючи гідну відсіч загарбникам. 

Вступай і наступай! Подавати заявки можна онлайн, заповнивши анкету на сайті storm.mvs.gov.ua.

Інший варіант – звернутися до одного з Центрів надання адмінпослуг в обласному центрі:
🔹Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27
🔹Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора