Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проектів регуляторних актів

Дата: 28.02.2023 22:31
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Проект рішення « Про проект внесення змін до рішення 16 позачергової  сесії  Михайлівської сільської ради від 16.05.2019 р. № 7 «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Михайлівської сільської ради»

Проект рішення «Про проект внесення змін до рішення 16 позачергової сесії Михайлівської сільської ради від 16.05.2019 р. № 8 «Про встановлення плати за землю на території Михайлівської сільської ради»

Розробник –МИХАЙЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV (далі-Закон) та з метою одержання зауважень і пропозицій, Михайлівська сільська рада Запорізького району Запорізької області підготувала проект рішення «Про проект внесення змін до рішення 16 позачергової  сесії  Михайлівської сільської ради від 16.05.2019 р. № 7 «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Михайлівської сільської ради» та проект рішення «Про проект внесення змін до рішення 16 позачергової сесії Михайлівської сільської ради від 16.05.2019 р. № 8 «Про встановлення плати за землю на території Михайлівської сільської ради »

Регуляторні акти унормують різні розміри ставок, в залежності від правового статусу власника земельної ділянки (для фізичних та юридичних осіб) для запобігання спотворення конкуренції та надання окремим групам суб’єктів господарювання переваг, які становлять їх у привілейоване становище стосовно конкурентів .

З метою отримання зауважень і пропозицій проекти регуляторних актів та відповідні аналізи регуляторного впливу будуть розміщені на сайті Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області – http://mykhailivska.gromada.org.ua/ у розділі “Регуляторні акти”.

Пропозиції та зауваження у друкованому або електронному вигляді слід надсилати на поштову адресу: вул. Слободчикова, буд. 17, с. Михайлівка, Запорізька обл., Запорізький район, 70030, тел. 93-2-83, або на електронну адресу : mih.rada@ukr.net протягом 1 місяця з дня опублікування проекту з аналізом регуляторного впливу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора