Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Перевірка умов проживання дітей та стану виконання батьківських обов'язків в сім'ях, які перебувають в складних життєвих обставинах

Дата: 27.03.2023 08:31
Кількість переглядів: 285

24.03.2023 Служба у справах дітей Михайлівської сільської ради спільно з ювенальною превенцією та представниками КП «Місцева пожежна команда» здійснили рейд щодо перевірки умов проживання та виховання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах, що мешкають на території Михайлівської громади.

Під час рейду суб’єкти із соціальної роботи провели профілактичні бесіди з батьками щодо належного виховання та утримання дітей в сім’ї, попередження нещасних випадків, попередження насильства в сім’ї, бродяжництва, а також про необхідність контролю за дітьми у вільний від навчання час. Попереджено про адмінвідповідальність за ст. 184 КУпаП у разі неналежного виконання батьківських обов’язків та складені відповідні акти обстеження умов проживання дітей.

Подібні заходи здійснюються з метою попередження порушення прав дітей, а також підтримки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора