Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Першотравнева на вулицю Сергія Вострікова, що в селі Соколівка Запорізького району Запорізької області

Дата: 28.03.2023 09:21
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

Організатор громадського обговорення – Михайлівська сільська рада Запорізького району Запорізької області.

Пропонується перейменування вулиці Першотравнева на вулицю з іменем фізичної особи Сергія Вострікова, що в селі Соколівка Запорізького району Запорізької області.

Пропозиція щодо перейменування вулиці внесена виконавчим комітетом Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, у строк, не менш як протягом 30 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Зауваження та пропозиції подаються на поштову адресу: 70030, вул. Слободчикова, 17,  село Михайлівка, Запорізький район, Запорізька область або на електронну пошту: mih.rada@ukr.net або за телефоном: (06143) 93 2 83.

Громадське обговорення заплановано провести у формі електронної консультації з  використанням офіційного веб-сайту сільської ради, громадських слухань в строк до 29 травня 2023 року.

Громадські слухання відбудуться 30 травня 2023 року об 09:00 в приміщенні Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області по вул. Слободчикова, 17, село Михайлівка, Запорізький район, Запорізька область. Акредитація представників засобів масової інформації, реєстрація учасників за 30 хвилин до початку слухань.

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати в Михайлівській сільській раді Запорізького району Запорізької області –  поштова адреса: 70030, вул. Слободчикова, 17,  село Михайлівка, Запорізький район, Запорізька область, електронна пошта: mih.rada@ukr.net, телефон: (06143) 93 2 83

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є голова Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області Алла КОРОЛЬ.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області за посиланням: https://mykhailivska-gromada.gov.ua протягом 3 днів після проведення громадських слухань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора