Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Щодо змін у законодавстві про зайнятість та актуальні проблеми з питань праці у період дії воєнного стану

Дата: 25.07.2023 13:27
Кількість переглядів: 47

Фото без описуВільнянським відділом Запорізької філії Запорізького ОЦЗ проведено засідання за «Круглим столом» за участі Ганни Погорєлової – спеціаліста відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Вільнянської міської ради, Вікторії Халімон – спеціаліста Вільнянського БПД та Надієї Бєрєснєвої -  представника Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області.

Під час зустрічі були обговорені питаня щодо змін  у законодавстві про зайнятість  та актуальні проблеми з питань праці у період  дії воєнного стану. Також були підняті проблемні питання взаємодії  з роботодавцями та надання якісних соціальних послуг клієнтам служби зайнятості. Надано інформацію щодо умов та порядку отримання ваучерів для проходження навчання, можливості отримання мікрогрантів для розвитку підприємницької діяльності та  програми з надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних та ВПО.

Кожен учасник заходу надав інформацію про послуги, які надаються їхніми організаціями і установами та відповіли на питання, які виникли в ході заходу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора