Михайлівська громада

Запорізька область, Запорізький район

Про початок проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації

Дата: 26.07.2023 13:47
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

Повідомляємо, що відповідно до статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пункту 4 та пункту 6 розділу І, пункту 6 розділу ІІІ «Порядку проведення містобудівного моніторингу», затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 01.09.2011 р. № 170 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 14.12.2021 р. № 333),

Михайлівська сільська рада Запорізького району Запорізької області інформує

про початок проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації населеного пункту – щодо аналізу можливості та доцільності внесення змін до Генерального плану та Схеми зонування території села Богатирівка Запорізького району Запорізької області.

Сектором архітектури та містобудування виконавчого комітету Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області розпочато збір вихідних даних до аналітичного звіту містобудівного моніторингу, з метою вивчення громадської думки, встановлення розбіжностей, врахування державних та громадських інтересів, забезпечення сталого розвитку території громади.

Пропонуємо подавати пропозиції щодо розвитку, як окремих об’єктів містобудування с. Богатирівка Запорізького району Запорізької області, так і розвитку населених пунктів в цілому.

Пропозиції приймаються з 28.07.2023 до 10.08.2023 року 

з 10ºº години до 12ºº години в приміщенні сектору архітектури та містобудування Михайлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області, за адресою: село Михайлівка, вул. Слободчикова, 17,
e-mail: mih.rada@ukr.net

Всі деталі за телефоном: 0614393283

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді – із зазначенням прізвища, імені, по батькові та місця проживання, особистим підписом або на електрону адресу фізичними особами – з зазначенням прізвища, імені, по батькові та місця проживання.

Юридичні особи подають пропозиції з зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Пропозиції подані після 10.08.2023 року, розглядатись та прийматись до уваги не будуть.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора